spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeMarius Stancu, candidatul PNL pentru Primăria Furculești, Teleorman: Puținii bani pe care...

Marius Stancu, candidatul PNL pentru Primăria Furculești, Teleorman: Puținii bani pe care îi are comuna nu se mai pot risipi pe cârpeli

-

  Cine este Marius Stancu, candidatul PNL pentru Primăria Furculești?

  Marius Stancu este un om care s-a născut, a crescut și locuiește în comuna Furculești. Sunt absolvent al Academiei de Poliție, Facultatea de Instalații, sunt militar de carieră, având o vastă experiență în managementul oamenilor și al proiectelor. Dar înainte de toate sunt un soț și un tată devotat. 

  - Advertisement -
  • Ce planuri are Marius Stancu pentru comuna Furculești?

  Doresc să fructific toate competențele profesionale dobândite până acum în interesul locuitorilor comunei Furculești. Am convingerea că voi da comunei mele șansa de a rivaliza cu oricare comună europeană.

  Am o viziune și un program pragmatic, am identificat potențiale surse de finanțare pentru proiectele propuse, vizând de asemenea, atragerea de fonduri europene, pe lângă cele guvernamentale. Știu că lipsa banilor poate fi compensată uneori de o administrație inteligentă, care știe să ofere oportunități celor ce pot aduce bunăstare în comunitate. 

  • Ce probleme și nevoie ale comunității ați identificat ?

  Am identificat în perioada aceasta o lipsă de transparență și o lipsă de prioritizare în ceea ce privește cheltuirea banului public. În ultimii opt ani au fost realizate lucrări pentru investiții ineficiente în comună, căci mare parte a comunei nu beneficiază de apă, iar drumurile comunale nu sunt asfaltate. Tocmai de aceea, consider că puținii bani pe care îi are comuna nu se mai pot risipi pe cârpeli. Planul meu este să digitalizez primăria cu cele mai noi soluții – o investiție care va eficientiza instituția pe termen lung și care va aduce beneficii în realizarea și implementarea întregului meu program politic propus.

  • Ce considerați că vă recomandă pentru postul de primar al comunei Furculești?

  Am o carieră militară peste 28 de ani, ultimii 12 ani fiind inspector șef în una din cele mai importante structuri specializate în domeniul apărării împotriva incendiilor și protecției civile. Toată viața mi-am dedicat-o oamenilor, fiind în permanență în serviciul acestora și protejându-le viețile și bunurile. Oamenii au fost, sunt și vor fi grija mea permanentă. Este motivul pentru care candidez astăzi pentru funcția de primar al comunei Furculești.

  • Ce mesaj transmiteți oamenilor din comuna Furculești?

  Oamenilor din comuna Furculești le cer să vină într-un număr cât mai mare la vot. Doar împreună putem aduce schimbarea. În ultimele săptămâni am auzit vocea lor, le-am cunoscut îngrijorările și neajunsurile. Trebuie să știe că începând cu data de 9 iunie ei pot decide cum vor să trăiască și să conviețuiască într-o normalitate. Nu trebuie să lase pe alții să decidă în locul lor prin absenteism. 

  • Este Marius Stancu, candidatul PNL la primăria comunei Furculești încrezător în victorie?

  Eu cred în primul rând în oameni. Și oamenii nu au cum să mă dezamăgească. Iar oamenii din comuna mea sunt oameni muncitori, cinstiți, cu credință în Dumnezeu și în valori mai presus de ceea ce înseamnă politica. Până astăzi, omul Marius Stancu a demonstrat valorile morale însușite, căci cele mai importante deziderate care mă definesc în viața de zi cu zi sunt dreptatea și moralitatea. Nimic fără Dumnezeu, nimic fără oameni. 

  Comandat de PNL Teleorman

  Executat de Flux 24 Media Communications

  Cod mandatar 21240015

  spot_img
  spot_img
  - Advertisment -spot_img
  spot_img