Marius Screciu la al doilea mandat de primar la Drobeta Turnu Severin: Extinderea rețelei de gaze la nivelul întregului municipiu, îmbunătățirea infrastructurii până la scara de bloc, regenerarea urbană și punerea în valoare a spațiilor degradate, investițiile în sistemul de educație, fondurile europene, rămân prioritățile mele în următorii 4 ani

0
80

Am depus astăzi jurământul, pentru învestirea în funcția de primar al Severinului și vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată prin votul dumneavoastră. Este o onoare pentru mine să reprezint Drobeta Turnu Severin, pentru un al doilea mandat, dar în același timp și o mare responsabilitate față de viitorul orașului nostru, a scris pe facebook Marius Screciu, primarul din Drobeta Turnu Severin la al doilea mandat.

Voi rămâne consecvent obiectivului meu primordial, de a fi mereu alături de oameni, de a crește calitatea vieții severinenilor și de a continua strategia de dezvoltare pe care am început-o în primul mandat.Extinderea rețelei de gaze la nivelul întregului municipiu, îmbunătățirea infrastructurii până la scara de bloc, regenerarea urbană și punerea în valoare a spațiilor degradate, investițiile în sistemul de educație, fondurile europene, rămân prioritățile mele în următorii patru ani. Rămân același primar, al tuturor severinenilor, indiferent de etnie, religie sau orientări politice și am încredere că vom conlucra pentru binele comunității din care facem cu toții parte. Avem multe proiecte de realizat și, împreună, vom reuși să le îndeplinim!
Așa să ne ajute Dumnezeu!, mai afirmă Screciu.