spot_img
20.6 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăAnalizeMarius Pașcan (PMP): Bătaie de joc, cinism, sfidare la adresa românilor din...

Marius Pașcan (PMP): Bătaie de joc, cinism, sfidare la adresa românilor din Târgu-Mureș

-

Bătaie de joc, cinism, sfidare la adresa românilor din Târgu-Mureș. Primăria și Consiliul local municipiului Târgu-Mureș au alocat 80 de mii de lei din bugetul local, din banii târgumureșenilor, pentru organizarea unui tur ciclist al pretinsului Ținut Secuiesc. Au blocat centrul orașului în acest sens desfășurând o manifestare cu însemne exclusiv în limba maghiară și, evident, etalând logistica așa-zisului ținut. Pe români, primarul i-a exilat în „colțul albastru”, afirmă Marius Pașcan, prim vicepreședinte PMP.

După parada antieuropeană, cu mesaje rasiste, a lui Viktor Orban de la Băile Tușnad, provocările etnic separatiste continuă triumfalist, în regia UDMR, falangă a FIDESZ în România. Vă întreb, credeți că mai există vreun ROMÂN prin guvernul patriei noastre? Câtă vreme, la nivel local (în Mureș), UDMR coabitează mieros deopotrivă cu PNL și PSD, mai spune Pașcan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...