spot_img
1.6 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeMarius Lăcătuş: FCSB în mod sigur nu ar fi bine primită pe Stadionul...

Marius Lăcătuş: FCSB în mod sigur nu ar fi bine primită pe Stadionul Steaua

-

Fostul fotbalist Marius Lăcătuş a declarat că formaţia FCSB în mod sigur nu ar fi bine primită pe Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, aşa cum nu ar fi bine primită nici pe Giuleşti, stadionul rivalei FC Rapid.

- Reclama -

„E un subiect la modă dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu dacă aş fi în locul celor de la FCSB nu ştiu dacă aş accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit. Se tot insistă, se insistă, se insistă… dar eu îmi aduc aminte că atunci când a plecat, patronul lor a zis că nu va mai juca niciodată în Ghencea. A spus că nu recunoaşte această echipă de fotbal… şi când se creează aceste adversităţi şi când au loc aceste procese între Steaua şi domnia sa, nu ştiu dacă e potrivit ca FCSB să vină să joace pe Ghencea. Se spune că FCSB nu ar fi bine primită în în Giuleşti, dar fiţi siguri că nici în Ghencea nu ar fi bine primită”, a precizat Lăcătuş.

La rândul său, Gavril Balint a menţionat că FCSB nu poate juca pe Stadionul Steaua atât timp cât are procese pe rol cu Clubul Sportiv al Armatei.

„E o problemă pe care clubul trebuie să o rezolve într-un fel sau altul. Orice echipă în mod normal are voie să joace pe acest stadion, dar sunt probleme între cele două părţi (n.r. – CSA Steaua şi FCSB). Una este reprezentată de aceste procese şi de faptul că FCSB vine întotdeauna de pe o poziţie agresivă, cu ameninţări şi aşa mai departe. Şi nu e normal. Dacă vrei să ai colaborare ar trebui să vii de pe altă poziţie, mai blândă. De asemenea, o altă problemă este legată de suporteri. Vrem, nu vrem, trebuie să ţinem cont şi de ei. Sunt împărţiţi şi nu trebuie să dăm prilejul la ceva negativ”, a mai spus Balint.

Partida FCSB – CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img