spot_img
26.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDezvaluiriMarilena Rotaru, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE din Casa Regală

Marilena Rotaru, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE din Casa Regală

-

Marilena Rotaru, fostă realizatoare TVR și fost președinte ale Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei a vorbit în emisiunea „Jocuri de Putere”, moderată de Rareş Bogdan la Realitatea TV, despre modul în care a fost înlăturată din preajma Casei Regale și cum actualul proiect de lege propus de Guvern şi susţinut de PSD  vrea să facă din Casa Regală o instituţie publică în interiorul regimului republican va subordona de fapt Casa Regală Parlamentului alcătuit din politicieni corupți.

Marilena Rotaru a povestit discuția cu un „înalt membru al staff-ului regal” în care i s-a reproșat critica la adresa republicii și apelul insistent pentru reinstaurarea Monarhiei:

Am fost chemată de un înalt membru al staff-ului regal și mi s-au spus aceste cuvinte: Ne-ați făcut mult bine, dar acum ne faceți mult rău. Sunteți considerată portavocea Casei Regale, ceea ce nu era adevărat, nu vedeți de ce respect se bucură Casa Regală acum? că s-au retrocedat Peleșul și alte proprietăți… Totul era superb, era ca și cum ne aflam deja într-o monarhie. Mi s-a spus textual: „Nici acum, nici peste 20 de ani, nici peste 50 de ani, România nu va fi monarhie” Erau recomandări venite din interiorul Casei Regale să nu mai facem întruniri. Noi am făcut un draft de Constituție monarhistă și am trimis-o Casei Regale, și ni s-a spus Nu, nici vorbă, în constituția actuală trebuie trecut rolul Casei Regale și atât”, a mai spus Marilena Rotaru.

„Instituționalizarea Case Regale înseamnă supunerea Coroanei pe un loc inferior Casei regale. Mulți sunt foarte entuziaști, spun că acesta este primul pas, dar de fapt este ultimul pas, închide orice posibilitate viitoare a Casei Regale. Mă sperie această lege pentru că ea va închide oportunitatea reinstaurării Monarhiei în România. E cineva care vrea să închidă subiectul. Dacă se adoptă acest proiect, se anulează orice șansă de revenire la Monarhie. Eu sunt sigură că se pot găsi soluții și după ce Regele nu va mai fi, oferite chiar din interiorul Familei Regale. Esența acestui apel făcut de noi este ca Alteța sa Regală, Principesa Margareta să accepte misiunea care i-a fost dată prin naștere și prin voința Regelui Mihai, şi anume să fie Regină”, a declarat Marilena Rotaru în emisiunea „Jocuri de Putere”.

„Mi s-a reproșat că mă apuc să scriu scrisori deschise. Am făcut așa ca să ajungă mesajul la Principesa Margareta, pentru că i-am trimis și o scrisoare personală despre care am aflat că nu a ajuns la Alteța sa. Am cerut și o audiență și nu am primit niciun răspuns. Nu ştiu dacă cineva i-a luat prizonieri pe Rege și Regină. Poate că e dintr-o anumită justificare de protecție…Nu știu, nu vreau să fac speculaţii. De fiecare dată câd ne-am întâlnit, principesa Margareta a venit mereu la mine și mi-a spus „Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru Casa Regală”...Pe vremuri aveam o legătură directă cu Regele, vorbeam direct cu regele acum câțiva ani, acum nu mai am legătura asta. Cineva a intervenit între mine și Familia regală„, a mai mărturisit Marilena Rotaru.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img