spot_img
2 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeMarian Vanghelie se întoarce în politică

Marian Vanghelie se întoarce în politică

-

Marian Vanghelie a anunţat în direct la Realitatea Tv că revine în politică. Acesta a spus că îşi va face un partid cu care vrea să intre şi în Parlament.

- Reclama -

Marian Vanghelie, fost vicepreședinte PSD și primar al sectorului 5, a declarat în emisiunea ”Talk News” că revine în politică, dar nu mai candidează la nicio primărie:

„Nu candidez la primărie, fac un partid ca să îl bag în Parlament. Şi o să îl bag”.

Fostul primar al sectorului 5 a mai spus că va face şi Congres al partidului în septembrie: „Pe 15-20 septembrie fac Congresul partidului, o să vedeţi ce partid. Cu oameni de peste tot, cu români. Unii sunt foarte vechi, alţii sunt foarte noi”.

Acesta a mai adăugat că partidul pe care l-a înfiinţat cu Mircea Geoană nu a funcţionat pentru că a fost arestat:

„M-au arestat pentru că s-au speriat. Luasem 24 de parlamentari. Acum nu îmi mai este frică decât de Dumnezeu”. Totodată, Vanghelie a mai spus că este convins că statul paralel trebuie desfiinţat.

Vanghelie a mai punctat că va fi un an greu pentru PSD, iar din punctul său de vedere, cei din PSD mai degrabă l-ar susţine pe Tăriceanu decât pe Dragnea pentru preşedinţie. Totodată, acesta a mai făcut o mărturisire, din punct de vedere al votantului PSD, Dragnea nu va pierde voturi daca va da OUG, pentru că votantul PSD vrea lideri care iau decizii:

„Va fi foarte greu pentru PSD, dar daca vor să câştige batalia cu ceilalti din dreapta. Mai degrabă l-ar susţine pe Tariceanu decât sa candideze Dragnea. El pentru el va face repede toate aceste lucruri. Din punct de vedere al votantului PSD, Dragnea nu va pierde voturi daca va face această lege. Pentru că votantul PSD vrea lideri care iau decizii”, a încheiat Marian Vanghelie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img