spot_img
5.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriMarian Vanghelie primea mita în pungi de plastic, în Piața 13 Septembrie

Marian Vanghelie primea mita în pungi de plastic, în Piața 13 Septembrie

-

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, primea mita în pungi de plastic, potrivit motivării menținerii în arest. El primea banii în Piața 13 Septembrie, de pe Șoseaua Antiaeriană, transmite Digi 24.

- Reclama -

Judecătorii ICCJ au motivat decizia de a-l trimite în arest preventiv pe Marian Vanghelie prin faptul că, potrivit probelor din dosarul DNA, primarul suspendat al sectorului 5 primea șpaga în pungi de plastic, în Piața 13 Septembrie, de pe Șoseaua Antiaeriană din București.

Potrivit documentului, procurorii DNA au probe importante, dar și mărturii. O astfel de mărturii a fost depusă de directorul Administrației Domeniului Public sector 5. El le-a spus procurorilor că Marian Vanghelie încasa drept comision de 20% din mai multe contracte, iar că aceste contracte erau supraevaluate cu 100%.

Săptămâna trecută, procurorii au pus sechestru pe două apartamente ce îi aparţin lui Marian Vanghelie. Măsura a fost luată în dosarul în care primarul suspendat al sectorului 5 este arestat preventiv, acuzat că a luat mită 90 de milioane de euro pentru a acorda preferenţial lucrări de reabilitare a unor blocuri din sectorul 5.

Surse judiciare susțin că această anchetă va merge mai departe pentru că procurorii au informații că atât Marian Vanghelie, cât și Oana Mizil ar deține mai multe conturi bancare în străinătate.

Marian Vanghelie este în arest preventiv din 14 martie.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img