spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeMarian Oprișan: Vrancea a încăput pe mâinile unor impostori

Marian Oprișan: Vrancea a încăput pe mâinile unor impostori

-

Mă doare să văd că Vrancea a încăput pe mâinile unor impostori și îmi doresc ca această incompetență crasă la vârf să fie stopată de îndată. Nu accept ca Vrancea noastră să fie jignită de câțiva indezirabili și pentru aceasta le ordon: Nu mai faceți Vrancea de râs! Vrancea nu a fost și nu va fi garant al imposturii!, a scris pe facebook fostul șef al CJ Vrancea Marian Oprișan.

- Reclama -

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI MARIAN OPRIȘAN:

𝐕𝐚̆ 𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧: 𝐍𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐫𝐚̂𝐬! 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐞𝐫𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐧𝐮 𝐚𝐥 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫! În numai câteva zile am reușit sa aflăm, din păcate, că în județul nostru gravitează comportamente inadmisibile menite sa păteze ireparabil imaginea acestei regiuni binecuvântate de-a lungul vremurilor. Se cerne grâul de neghina imposturii PNL tocmai acum după ce vrâncenii au girat o organizație fără a cunoaște crudul adevăr. Realitatea se ivește parcă de neoprit. Mass media este încărcată de dovezi jignitoare la adresa unor indivizi ajunși în funcții de conducere din județul Vrancea. Oamenii din această parte a României nu au pomenit nicicând ca un ministru să își aloce singur fonduri pentru firma sa. ATENȚIE! 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 „𝐆𝐫𝐢𝐧𝐝𝐚̆“ 𝐬̦𝐢-𝐚 𝐝𝐚𝐭 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚 𝐬𝐚, prin ministerul pe care îl conduce! Nu a îndrăznit nimeni să facă acest lucru 𝐍𝐈𝐂𝐈𝐎𝐃𝐀𝐓𝐀! Mai mult decât atât, în acest context se reiau teme care ne-au tăvălit județul și în perioada de dinaintea campaniei electorale. Cum șeful Grupului de Comunicare Strategică în timpul pandemiei de coronavirus și principalul comunicator al PNL în vremuri de criză nu are diplomă de licență, așa cum prevede postul pe care-l ocupă, așa nici 𝐩𝐫𝐢𝐦-𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐍𝐋 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐧𝐮 𝐚 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐚 𝐛𝐚𝐜𝐮𝐥 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐥𝐚 𝟒𝟐 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢. În schimb, a reușit ”performanța” de a obține nota 3,60 la limba română. Este un alt exemplu pe care nu mi-l doresc pentru județul pe care îl conduc. Mă doare să văd că Vrancea a încăput pe mâinile unor impostori și îmi doresc ca această incompetență crasă la vârf să fie stopată de îndată. Nu accept ca Vrancea noastră să fie jignită de câțiva indezirabili și pentru aceasta le ordon: Nu mai faceți Vrancea de râs! Vrancea nu a fost și nu va fi garant al imposturii!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...