Marian Oprișan: Somez Guvernul României condus de LUCOVID ORBAN ca, în regim de urgență, să emită o Ordonanță prin care să ne ofere cadrul legal pentru ca noi, Consiliul Județean să alocăm bani pentru cumpărarea materialelor necesare siguranței elevilor și profesorilor

0
144

Știm cu toții starea dezastruoasă a învățământului, riscurile pe care și le asumă copiii și profesorii venind la școală fără să aibă parte de o minimă protecție în fața acestui virus care nu alege când ia vieți. Primele zile de școală au fost un eșec total. Avem familii care nu au bani de mâncare, ce să mai vorbim despre tablete, măști sau dezinfectanți. Profesorii nu au laptop-uri și camere web. Consiliul Județean poate aloca banii necesari ca să oferim copiilor și profesorilor protecția pe care o merită! Este o chestiune de bun simț care trece dincolo de rivalitățile politice. Noi, Consiliul Județean Vrancea, putem aloca banii necesari achiziționării echipamentelor necesare astfel încât orele de curs să se poată desfășura în condiții decente. De aceea, somez Guvernul României condus de LUCOVID ORBAN ca, în regim de urgență, să emită o Ordonanță prin care să ne ofere cadrul legal pentru ca noi, Consiliul Județean să alocăm bani pentru cumpărarea materialelor necesare siguranței elevilor și profesorilor, precum și pentru achiziționarea echipamentelor IT pentru elevi și profesori, afirmă Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea și candidatul PSD pentru un nou mandat.

Mă cunoașteți și știți că mi-am facut datoria și tot ce mi-a stat în putință pentru a îmbunătăți situația sistemului educațional și medical din Vrancea. Cred că am demonstrat că eu, Marian Oprișan și echipa PSD, suntem singurii care suntem cu adevărat preocupați de binele dumneavoastră și doar împreună putem să reușim să ne facem o viață mai bună!, mai susține Oprișan.

Articol executat de FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019