Marian Oprișan, revoltat: Absolut scandalos! Prim-ministrul Guvernului României întâlnește un om cu dizabilități și tot ceea ce îl poate întreba este ce viteză prinde mijlocul acestuia de deplasare

0
114

Acesta este PNL: O adunătură de clovni lipsiți de empatie față de românii cu probleme!Absolut scandalos! Prim-ministrul Guvernului României întâlnește un om cu dizabilități și tot ceea ce îl poate întreba este ce viteză prinde mijlocul acestuia de deplasare, spune într-o declarație Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, candidat la un nou mandat de șef al Consiliului Județean Vrancea.

Cât de lipsit de sensibilitate poți fi pentru a face astfel de glume?De ce nu l-a întrebat Orban pe acest român demn care sunt nevoile concrete ale oamenilor cu dizabilități și cum îi poate ajuta Guvernul? Pentru că lui Orban și celor din PNL nu le pasă de astfel de probleme.Aștia sunt cei din PNL – o adunătură de clovni care consideră pensionarii o povară, profesorii cantitate neglijabilă, persoanele cu dizabilități motiv de glume, mai afirmă Oprișan.

Articol executat de FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019