spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeMarian Oprișan acuză: Șeful CJ Giurgiu se află în izolare forțată în...

Marian Oprișan acuză: Șeful CJ Giurgiu se află în izolare forțată în timp ce primarii PSD din Giurgiu sunt chemați la Guvern pentru a se înscrie în PNL

-

Prieteni, asistăm oripilați cum o instituție publică, în speță Direcția de Sănătate Publică Giurgiu, a ajuns să acționeze abuziv împotriva președintelui Consiliului Județean Giurgiu. Pentru cei ce nu cunosc, Marian Mina (PSD), este de 5 zile în izolare şi nu poate părăsi domiciliul, deşi are două teste negative consecutive făcute pentru depistarea coronavirusului. Acesta s-a declarat ca fiind contact al șefului ISU Giurgiu, care a fost confirmat pozitiv. Conform legii, angajații DSP Giurgiu erau obligaţi ca în termen de 8 ore să îi înmâneze decizia de carantinare la domiciliu, pe care nu a primit-o nici la acest moment, susține intr-o declarație Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea și președintele CJ Vr.

- Reclama -

CE SUSTINE MARIAN OPRIȘAN:
În schimb, prin intermediul unui comunicat de presă, i s-a transmis să stea în casă, acesta fiind în mod cert un nou abuz din lungul șir de abuzuri pe care le face PNL-ul.
Culmea, el se află în izolare forțată, în timp ce primarii PSD din Giurgiu sunt chemați la Guvern pentru a se înscrie în PNL. Acest lucru nu reprezintă decât o dictatură a PNL, impusă sub scuza luptei cu pandemia de coronavirus și care încalcă pincipiile de bază a statului de drept și a statutul de membru UE a României.
Nu putem rămâne indiferenți la manevrele murdare puse în scena de conducerile PNL ale Direcțiilor de Sănătate Publică din țară care, în numele intereselor obscure ale stăpânilor lor politici, își bat cu nerușinare joc de sănătatea oamenilor. Tocmai de aceea, solicit Guvernului demiterea prefectului judetului Giurgiu, al directorului DSP Giurgiu si al sefului Inspectoratului Judetean de Politie care, prin comportamentul lor, in loc de servitori in slujba cetatenilor, au devenit servitori ai intereselor politice ale guvernului PNL.
Trebuie luate măsuri imediate în vederea redresării contextului creat în mod premeditat de PNL-iștii puși pe funcții vitale în timp de criză socială și medicală!
Poate, în ceasul al doisprezecelea, liberalii vor înțelege că preocuparea celor responsabili, este aceea de a lucra împreună pentru sănătatea cetățenilor și pentru găsirea unor soluții eficiente de stopare a coronavirusului fără a încălca legea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...