Marian Oprișan: Am decis să îmi retrag candidatura pentru funcția de senator.Știu că mulți dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai știu că aceiasi colegi pun, de fiecare dată, interesul și binele comunității noastre pe primul loc

0
127

În această seară am decis să îmi retrag candidatura pentru funcția der senator,deși am beneficiat de totala încredere și susținere a colegilor mei primari, peședinți de organizații, consilieri județeni, consilieri locali și simpli membri PSD. PSD are nevoie ded unitatepentru că doar uniți putem să luptăm și să apărăm interesele vrâncenilor. Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gândindu-mă și la organizația PSD Vrancea pe care am construit-o cu multă muncă și sacrificii, alături de toți colegii mei, a anunțat Marian Oprișan, fost șef al CJ Vrancea (PSD).

Este organizația care timp de 28 ani a câștigat majoritatea alegerilor din Vrancea și sunt mândru că am fost și am rămas cea mai importantă forță politică a județului! Știu că mulți dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai știu că aceiasi colegi pun, de fiecare dată, interesul și binele comunității noastre pe primul loc. Același lucru îl fac eu, astăzi! Am spus-o și o repet, Vrancea este un județ respectat și eu mă angajez să rpmân în slujba vrâncenilor și să continui să lupt pentru bunăstarea fiecăruia dintre ei. Voi continua această luptă împreună cu toți colegii mei, cu mai multă determinare și îndârjire având în minte exemplul părintelul Steinhardt care spunea că biruința nu este obligatorie, însă lupta este!, mai afirmă Oprișan.