spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăALEGERI 2020”Mare atenție severineni! Umblă prin urbea noastră un țap logodit îmbrăcat ca...

”Mare atenție severineni! Umblă prin urbea noastră un țap logodit îmbrăcat ca un june prim. Când am auzit că a plecat din Severin m-am bucurat pentru severinenii care au fete minore”

-

Mare atenție severineni! Umblă prin urbea noastră un țap logodit îmbrăcat ca un june prim, fost abonat la banul public local, ban pe care tocmai l-a terminat, încercând să vă determine să-l votați pentru a reveni la ciolan. Îmi permit să va dau un sfat, dacă țineți la viitorul vostru și mai ales la al copiilor voștri, ar trebui sa-l ignorați( observați ca nu va spun sa-l luați cu huo, asa cum ar merita) sau sa-l întrebați de unde a avut bani pentru a deschide acel restaurant de lux în centrul Timișoarei, a scris pe facebook fostul viceprimar din Drobeta Turnu Severin, Cornel Folescu.

- Reclama -

Folescu se referă fără să îl numească la Constantin Gherghe, fost primar și acum candidat din partea Pro România.

Sincer vorbind, atunci când am auzit ca a plecat din Severin, m-am bucurat pentru severinenii care au fete minore dar în egală măsură m-am întristat pentru timișoreni!, a mai scris Folescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...