spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăAnalizeMarcel Vela: Indiferent câți candidați se vor mai înscrie săptămâna viitoare în...

Marcel Vela: Indiferent câți candidați se vor mai înscrie săptămâna viitoare în competiția pentru conducerea partidului, eu voi propune delegaților liberali din Caraș-Severin să-l susținem și să votăm ca președinte al PNL pe actualul premier, Nicolae Ciucă

-

„Demisia sa este un gest firesc având în vedere deciziile filialelor și ale celor patru prim-vicepreședinți de a restarta managementul partidului. Apreciez că rămâne în echipa PNL și arată prin acest gest că nu sunt esențiale funcțiile, important este ce facem fiecare pentru țară.”, a declarat senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro imediat după ce Florin Cîțu a anunțat că renunță la șefia partidului.

 „Indiferent câți candidați se vor mai înscrie săptămâna viitoare în competiția pentru conducerea partidului, eu voi propune delegaților liberali din Caraș-Severin să-l susținem și să votăm ca președinte al PNL pe actualul premier, Nicolae Ciucă. Il susțin pentru că îl cunosc foarte bine, este un om extraordinar, un manager profesionist, se implică total pentru țară, fiind un camarad deosebit și un patriot adevărat.”, a precizat Marcel Vela.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img