spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeMarcel Vela anunță un pas mare pentru Caraș Severin: 1.336.906.512 leiUN MILIARD,...

Marcel Vela anunță un pas mare pentru Caraș Severin: 1.336.906.512 leiUN MILIARD, TREISUTE TREIZECIȘIȘASE MILIOANE, NOUASUTE ȘASE MII, CINCI SUTE DOISPREZECE lei!

-

Un pas mare pentru județ!Î mpreună, facem o Lume mai bună! 1.336.906.512 leiUN MILIARD, TREISUTE TREIZECIȘIȘASE MILIOANE, NOUASUTE ȘASE MII, CINCI SUTE DOISPREZECE lei! S-au anunțat sumele alocate prin programul Anghel Saligny de către Guvernul Nicolae Ciucă pentru Banatul de Munte!, a anunțat pe Facebook senatorul PNL de Caras Severin, Marcel Vela, fost ministru de interne.

- Reclama -

Prin inițiativa PNL cuprinsă în programul de guvernare aprobat de către Parlament, va crește calitatea vieții și se va dezvolta România!Consiliul Județean Caraș-Severin, municipiile, orașele și comunele din Banatul de Munte își pot finanta prin această sumă investiții în apă, canalizare, drumuri și poduri.URMEAZĂ sa fie anunțate săptămâna viitoare și sumele alocate pentru rețelele de gaze naturale din toate județele!Mult succes președintelui CJ și consilierilor județeni!Succes tuturor primarilor, consilierilor municipali, orășenești și comunali!, mai spune Vela.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img