Marcel Iureș atacă susținătorii căsătoriilor homosexuale: Cred că pentru o bună parte din cei care militează încearcă să introducă și „vietatea” asta în ideea de familie… e un exercițiu

0

Actorul Marcel Iureș, care se declară un om credincios, consideră că actualele controverse pe tema familiei tradiționale sunt „o șmecherie” și „o gogoașă”. El spune că nu societatea ar trebui antrenată în asemenea discuții, care mănâncă timp și energie și care sunt lipsite de relevanță.

„E o șmecherie de termeni, se iau la vorbe…Aaaa, trebuie să precizăm cine sunt soții…Un bărbat și o femeie…Păi și nu e normal?”, s-a mirat actorul, care spune că la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii. Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi…”, a menționat Marcel Iureș.

La precizarea realizatorului emisiunii că toată agitația cu familia tradițională este pentru a exclude posibilitatea legiferării căsătoriilor între persoanele de același sex, Marcel Iureș a spus: „E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc (…) Foarte bine (că minoritățile sexuale au drepturi). Și? Noi ce să facem? E o prostie (să faci din asta o temă de discuție națională – n.r.). Preocuparea în sine e o gogoașă. Serios. Avem treabă de nu ne vedem capul. Câte nu avem de facut? (…) Nu e deloc o prioritate, iar oportunitatea – D-zeu știe! Cred că pentru o bună parte din cei care militează încearcă să introducă și „vietatea” asta în ideea de familie… e un exercițiu”.