spot_img
20.3 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeManda: Într-un an electoral fără precedent, am luat decizia de a pune...

Manda: Într-un an electoral fără precedent, am luat decizia de a pune deoparte divergenţele şi de a ne uni forţele pentru binele României

-

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, a declarat, joi, în legătură cu decizia PSD şi PNL de a merge cu listă comună la alegerile europarlamentare, că este un pas necesar în contextul provocărilor economice globale şi al tensiunii de la graniţele ţării.

„Într-un an electoral fără precedent, am luat decizia de a pune deoparte divergenţele şi de a ne uni forţele pentru binele României. Este un pas necesar, având în vedere contextul dificil în care ne aflăm, cu provocări economice globale şi tensiuni la graniţele ţării. Am ales să închidem conflictele politice pentru a putea guverna eficient. Oricând au fost alegeri, guvernarea a avut de suferit. Nu ne permitem acest lucru într-un an electoral unic. Lupta electorală internă ar fi paralizat guvernarea pentru un an întreg, cu consecinţe dezastruoase pentru economie şi cetăţeni”, a scris Manda, pe pagina sa de Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img