spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAnalizeManagerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi: Cei care vor muri în valul...

Managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi: Cei care vor muri în valul 4 de Covid sunt cei care acum refuză vaccinarea, protestează şi îşi aruncă măştile

-

Managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, Radu Crişan, susţine că o mare parte din cei care vor muri în valul patru Covid sau vor face forme grave ale bolii sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei, transmite news.ro.

- Reclama -

”Şi România, dar şi întreaga lume este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină. Din păcate iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu Covid. Cei care vor muri în valul patru de Covid, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, şi ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei. Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că este o plandemie”, a declarat duminică medicul ieşean Radu Crişan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img