spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăAnalizeMâna dreaptă a lui Zelenski îi acuză pe ucrainieni că uită de...

Mâna dreaptă a lui Zelenski îi acuză pe ucrainieni că uită de război și „încetează să mai fie un ajutor eficient pentru armată”

-

V-ați săturat de război? Unii încearcă să se întoarcă la tipul de viață de dinainte de război. Dar nu va funcționa. Este pur și simplu o încercare de a evada din realitate, o încercare de a forma un balon de săpun – iluzia unei vieți pașnice, în care pun războiul între paranteze și revin la ritualurile zilnice obișnuit, a scris furios pe Telegram Mihailo Podoliak, unul dintre consilierii președintelui Volodimir Zelenski, negociatorul șef în relațiile lui Rusia.

- Reclama -

Dacă societatea își permite să uite de război și încetează să mai fie un ajutor eficient pentru armată, ea nu va putea continua să facă acest lucru. Astăzi ai uitat de război, iar mâine, undeva, va zace iar un cadavru, întins pe asfalt, cu mâinile legate. Prin urmare, nu trebuie să fugim de realitate, ci este necesar să o acceptăm și să înveți să trăiești într-o stare constantă de război – urmând exemplul Israelului, mai spune Podoliak.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img