spot_img
14.8 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăActualitateMâna dreaptă a lui Orban, atac la Boc: UDREA

Mâna dreaptă a lui Orban, atac la Boc: UDREA

-

Costel Barbu, fost secretar general adjunct al Guvernului, a transmis, sâmbătă un mesaj în care-l critică pe Emil Boc pe care-l acuză că este schimbător. Barbu afirmă că, în 2014, Emil Boc a susţinut-o pe Elena Udrea în alegerile pentru funcţia de preşedinte al României şi excludea până şi gândul unei alianţe PDL-PNL. ”Să vii tu, astăzi, să ne explici ce merite are Klaus Iohannis, cel pe care l-ai refuzat în 2014 şi să îl blamezi pe Ludovic Orban, preşedintele care i-a asigurat PNL-ului, în 2020, pentru prima dată de la Revoluţie, victoria împotriva PSD, este mai mult decât revoltător”, a transmis Barbu.

”În 2014 am fost acolo! Am văzut îndârjirea cu care Emil Boc o susţinea pe Elena Udrea în alegerile pentru funcţia de preşedinte al României, în locul candidatului Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis. Eram negri de supărare, văzând alegerea preşedintelui PDL. Tot atunci, Emil Boc excludea până şi gândul unei alianţe PDL-PNL. Astăzi, este un membru marcant al PNL. Da, este un bun primar, un foarte bun gospodar. O arată realizările de la Cluj. Dar, să vii tu, astăzi, să ne explici ce merite are Klaus Iohannis, cel pe care l-ai refuzat în 2014 şi să îl blamezi pe Ludovic Orban, preşedintele care i-a asigurat PNL-ului, în 2020, pentru prima dată de la Revoluţie, victoria împotriva PSD, este mai mult decât revoltător”, a transmis sâmbătă, Costel Barbu.

- Advertisement -

”Ce încredere pot avea liberalii într-un om atât de schimbător, care, ca lider de partid ne-a pus în multe situaţii jenante şi ne-a adus în pragul extincţiei politice? PDL a pierdut, pe mâna lui Emil Boc, înregistrând o scădere îngrijorătoare în opţiunile electoratului, de la 40% la 14%, fiind nevoit să fuzioneze cu PNL pentru a forma o opoziţie serioasă în faţa avansului social-democraţilor. În ziua în care s-a decis oficial fuziunea, la congresul care hotăra soarta noastră, marele absent a fost însuşi Emil Boc”, a mai afirmat Barbu.

Potrivit acestuia, Ludovic Orban ”a adus PNL-ului şansa de a salva România de jugul social-democrat”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img