spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriMâna dreaptă a cuplului Firea-Pandele pusă șef la RATB

Mâna dreaptă a cuplului Firea-Pandele pusă șef la RATB

-

Speranța Cliseru, consilier al primarului general, Gabriela Firea, a fost numită miercuri administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Transport București (RATB), în baza unui proiect adoptat de Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

- Reclama -

Speranta Cliseru a fost administrator public al orasului Voluntari al cărui primar este soțul Gabrielei Firea si prefect al judetului Ilfov in perioada 2013-2014. Ea a fost adusa de Firea in primarie in iunie 2016.

Ea este mâna dreaptă a cuplului Firea-Pandele.

Potrivit cancan.ro, pe când era prefect de Ilfov, Speranța Cliseru a devenit proprietara a nu mai puțin de patru apartamente doar într-un singur an, 2013. Per total, ea are în proprietate șase apartamente. Patru dintre ele sunt în Brașov, unul în Constanța, iar cel de-al șaselea se află în București, în Cartierul 1 Mai. Cliseru mai deține patru terenuri – două în Constanța, unul în Voluntari și altul în Brașov – și deține o limuzină Mercedes C Classe. Soțul – Iulian Cliseru – câștigă 100.000 de dolari pe an, fiind directorul unei firme cu capital străin.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...