spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriMălin Bot: Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului

Mălin Bot: Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului

-

In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel, a anunțat fostul jurnalist Mălin Bot.

- Reclama -

Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum. Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească. Dacă vor încerca, ne vom apăra drepturile legale. Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și nimic nu se obține fără luptă.Dacă ne strângem un million și seara plecăm acasă, ne adunăm degeaba, ne vor ignora. Mai bine să fim 10.000 de patrioți hotărâți și determinați să-și atingă scopul. Vineri mergem toți în curtea Guvernului să ne punem la coadă, susține Bot.

Nu avem voie să mai plecăm din Piața Victoriei până cand nu obținem demisiile cerute și garanții clare că se vor rezolva toate aceste revendicări, mai anunță fostul jurnalist.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img