spot_img
18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriMălin Bot în binom cu un Baron PSD condamnat

Mălin Bot în binom cu un Baron PSD condamnat

-

Momente de împliniri mărețe: Mălin Bot, vedetă la televiziunea condamnatului penal Duicu, baronul PSD de Mehedinți…(pe la min.15) 

Mălin Bot se află într-un turneu prin țară utilat cu un microbuz și o echipă de zgomote, operațiune a cărei finanțare este necunoscută.

- Advertisement -

Bot a ajuns și la Drobeta Turnu Severin, în județul Mehedinți, unde a fost omagiat în principala emisiune, dar și în jurnalele de știri, de postul tv deținut de familia lui Adrian Duicu, fost președinte PSD și al CJ Mehedinți, condamnat în primă instanță în decembrie anul trecut,

Jurnalistul independent Mălin Bot, devenit celebru pentru înverșunarea cu care luptă împotriva politicienilor, a ajuns și la Severin cu campania sa, intitulată sugestiv „Fără penali în funcțiile publice”. Despre presa pe cont propriu, finanțată doar de cititori, dar și despre modul în care se mai poate salva această țară, jurnalistul bănăţean a vorbit deschis și cu multă sinceritate, este prezentat Mălin Bot de postul tv deținut de familia Duicu.

- Advertisement -

Postul familiei Duicu a susținut implicit și campania Fără penali în funcții publice declanșată de USR și al cărui promotor în țară este Mălin Bot ceea ce este cel puțin distractiv în contextul dat.

După ce Adrian Duicu a fost condamnat postul său de televiziune a ajuns o portavoce a DNA și a structurilor de forță.

Adrian Duicu a fost președinte al PSD Mehedinți și încearcă să revină în prim planul politicii, dar potrivit unor surse a fost refuzat de PSD, ALDE și Pro România. Ca urmare, în ultimul timp. și-a pus postul tv la dispoziția PNL și USR.


spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img