spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăDezvaluiriMălin Bot acuzat de furt/ UPDATE/ REPLICA LUI BOT: Clarice Dinu a...

Mălin Bot acuzat de furt/ UPDATE/ REPLICA LUI BOT: Clarice Dinu a făcut o activitate de cârtiță pentru mafioți

-

„Dl. Mălin Bot care fugărește politicieni, strigându-le că sunt hoţi, tocmai a furat un video produs de „Gândul”, atrage atenția jurnalista Clarice Dinu, redactor-șef al cotidianului respectiv.

Este vorba de postarea pe pagina lui Bot a unui clip realizat de un „artist” cunoscut sub numele „#JAZZ8”, un îndemn la protest — în care, conform trendului, se folosesc expresii triviale — dar care este proprietatea cotidianului „Gândul. Ei bine, Mălin Bot nu s-a mulțumit doar să preia fără autorizație, să „fure”, cum spune redactorul șef al „Gândul”, ci a și intervenit pe clip!,scrie Sputnik.

„Ca să fie treaba treabă, l-a şi editat, tăind sigla Gândul şi #JAZZ8”, menționează Clarice Dinu. Adică Bot vrea pesemne să se creadă că e opera lui… cine știe?… Cel puțin așa par a fi înțeles mai mulți cititori care-i reproșează preluarea clipului și îi transmit „Mălin Bot nu e JAZZ8”.

I-am atras atenţia politicos să-l şteargă, scrie Clarice Dinu pe pagina sa de Facebook. „Dacă-l vedeţi, poate îi spuneţi voi că l-a furat, că mie nu-mi răspunde”.

Într-adevăr, pe pagina lui Mălin Bot, chiar la postarea incriminată, Clarice Dinu a i-a transmis lui Bot un mesaj de avertisment, politicos, așa cum e felul distinsei jurnaliste.

„Bună ziua, un videoclip pe care l-ați postat pe pagina dvs. este proprietatea Gândul. În condiţiile în care nu aveţi acordul Gândul pentru reproducerea lui, vă rog să-l ştergeţi”.

Comentariu Clarice Dinu, captură ecran
Comentariu Clarice Dinu, captură ecran

Mai mult, Clarice Dinu i-a oferit inițial lui Bot o variantă convenabilă — „aveţi posibilitatea să-l distribuiţi, dând share postării de pe pagina de Facebook a Gândul”.

Din câte reiese, energumenul #REZIST #INSIST nu a băgat în seamă reclamația redactorului șef de la „Gândul” — așa cum spune și jurnalista, el e ocupat să „figărească politicieni”. Cu alte cuvinte, se adeverește vorba „Hoțul strigă hoții”, mai scrie Sputnik.

UPDATE: Mălin Bot și-a cerut scuze, dar a acuzat-o pe Clarice Dinu că ar lucra la un ziarul care îi aparține lui Adrian Sârbu. În același mesaj difuzat pe youtube el i-a mai acuzat și pe Sabin Orcan și Silviu Sergiu. E mizerabil ce a făcut Clarice Dinu, a mai susținut Bot.

Clarice Dinu a făcut o activitate de cârtiță pentru mafioți, a mai afirmat Bot.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...