spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeMajoritatea ucrainienilor dintre cei care au trecut joi granița se îndreaptă spre...

Majoritatea ucrainienilor dintre cei care au trecut joi granița se îndreaptă spre Aeroportul Suceava sau spre Gara din Suceava pentru a pleca mai departe în țări din vestul Europei

-

Majoritatea ucrainienilor dintre cei care au trecut joi granița se îndreaptă spre Aeroportul Suceava sau spre Gara din Suceava pentru a pleca mai departe în țări din vestul Europei, scrie News Bucovina.

- Reclama -

Până la ora 17:00 ar fi fost înregistrat doar un singur caz de refugiat, o femeie cu un copil.

Problema majoră a celor care intră în țară este că nu au mijloace de transport pentru a ajunge la Suceava de unde să plece mai departe.

Compania Tarsin Trans a făcut un gest de sprijinire a acestora și a pus la dispoziție, gratuit, joi după amiaza, două autocare spre Suceava.

Ei au spus că rămân în zonă și pun la dipoziție câte autocare este nevoie pentru a-i transporta pe oameni.

Potrivit publicației, coada de pe teritoriul ucrainean pentru intrarea în România se întind pe 35 de kilometri. Sosesc în România mai ales femei cu copii, pentru că bărbații sunt consemnați la război.

Cei mai mulți refugiați vin pe jos.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...