MAFIA IMOBILIARĂ DE LA MALUL MĂRII NEGRE/ Mașina unui consilier local incendiată fiindcă s-a opus unei construcții pe faleza din Olimp

0
403

Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, marţi noapte, în localitatea Olimp, să stingă un incendiu la un autoturism. Mașina aparține consilierului local din Mangalia Nicolae Moroianu, iar potrivit informațiilor, incendiul ar fi fost pus cu intenție. Oamenii legii au transmis, la scurt timp de la producerea incidentului, că nu au rezultat victime, scrie Ordinea de Mangalia.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Moroianu susține că incidentul s-a petrecut după ce s-a opus, în ultima ședință a Consiliului Local Municipal Mangalia, unor ilegalități pe care actuala administrație intenționa să le facă. De asemenea, consilierul local din Mangalia explică și faptul că a primit amenințări și că, doar cu o zi de producerea incidentului, acesta a anunțat că urmează să intre în competiția electorală pentru Primăria municipiului Mangalia, la alegerile locale de anul viitor.

Este vorba de un PUZ pentru o construcție pe faleza din Olimp.

Primarul din Mangalia este Radu Cristian, membru PNL.

“Mi-a fost incendiată mașina în fața casei. Bănuiesc că acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că m-am opus unor ilegalități săvârșite de catre actuala administrație întrucât am primit amenințări în acest sens, precum și faptului ca luni, cu o zi înainte de incident, am purtat unele discuții în care mi-am arătat intenția de a candida pentru funcția de primar. Dacă cei ce au recurs la asemenea metode își imaginează că astfel mă vor intimida sau mă vor opri, se înșală. S-a ajuns prea departe! Mangalia nu este și nu trebuie să devină o feudă a mafiei care folosește astfel de metode pentru a-i elimina pe cei care luptă pentru respectarea legii”, a scris consilierul local din Mangalia pe pagina sa de Facebook.