MAFIA DIN CENTRUL VECHI/ Șeful Poliției schimbat acuză: Din cauza refuzului de a aşterne Poliţia la picioarele unor patroni care dau şpagă

0
149

Şeful Poliţiei din Centrul Vechi, comisarul Cristian Ghica a fost detaşat adjunct la o secţie de poliţie, el acuzând într-un mesaj intern, că de fapt este îndepărtat dintr-un ”punct fierbinte”, în care a realizat performanţa de a deranja pe toată lumea, şi din cauza refuzului de a executa dispoziţii ilegale şi de a pune poliţia la picioarele unor patroni.”, scrie Adevărul.

Se pare că cel puţin până la suspendarea unei dispoziţii ilegale, voi fi detasat să ocup funcţia de adjunct în cadrul unei secţii de poliţie. O „promovare” pe care am refuzat-o in mod constant, dar pe care, datorită meritelor,  o voi primi în ciuda voinţei mele. De fapt, termenul corect nu este „datorită”, ci „din cauza””, porecizează Ghica.  

El afirmă că de fapt este detaşat ”din cauza refuzului de a executa dispoziţii ilegale, din cauza refuzului de a aşterne Poliţia la picioarele unor patroni care dau şpagă, din cauza încăpăţânării de a susţine poliţişti tineri, cinstiti, care au înţeles să îşi facă meseria aşa cum trebuie, fără  să facă diferente intre prietenii şefilor, politicieni, primari şi oameni obişnuiţi”.