spot_img
16.2 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăhighlightMădălina Puşcalău Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis

-

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Ea a lucrat în presă la TVR, B1 şi Antena 3.

- Reclama -

 

E si dorinta mea de a ma implica mai activ in ce priveste prezenta publica pentru ca doresc sa particip mai activ la ceea ce inseamna schimbarea in bine a Romaniei.Va cer sa facem un parteneriat, sa avem o comunicare directa foarte sincera de fiecare data cand avem teme de interes.Cei care ma cunosc stiu ca sunt un om foarte sincer si foarte direct, nu ma voi schimba.Nu ma veti vedea intrand in polemici sau in speculatii.Cred in instrumentele traditionale ale comunicarii unei institutii atat de importante. Vom folosi ce foloseste in mod traditional administratia prezidentiala: comunicate, conferinte de presa.Am avut o discutie la jumatatea lunii august si am cantarit vreo doua saptamani daca am curajul sa imi asum o responsabilitate asa de mare. Argumentele pro au convins, a spus ea.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...