spot_img
16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDezvaluiriLuptătorul de kickbox Daniel Ghiță către Timmermans: Nu există scandal european? Nimic?...

Luptătorul de kickbox Daniel Ghiță către Timmermans: Nu există scandal european? Nimic? Toată lumea tace… La români, ăia pe care îi jefuiţi, îi îndoctrinaţi că sunt corupţi şi hoţi! Haideţi, urgent dosar penal jandarmilor francezi că şi-au permis să facă ordine!

-

Luptătorul de kickbox şi fostul membru al Partidului România Unită, Daniel Ghiţă, a avut un mesaj pentru prim vice-preşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu privire la protestele violente din Franţa, care au făcut sute de victime, dar şi trei decese, transmite Mediafax.

“Timmermans, ignori ce se întâmplă in Franţa? Nu există scandal european? Nimic? Toată lumea tace… La români, ăia pe care îi jefuiţi, îi îndoctrinaţi că sunt corupţi şi hoţi! Haideţi, urgent dosar penal jandarmilor francezi că şi-au permis să facă ordine! Voi ştiţi că ţara noastră nu a colonizat nicio altă ţară sa le subjuge şi să le jefuiască bogăţiile ţării cum a făcut Franţa, Belgia, Olanda, etc?Si guvernanţii din Franţa, Olanda, Germania, Marea Britanie sunt la fel de corupţi ca guvernanţi romani! Ei nu îşi denigrează ţara şi îşi ascund scandalurile de corupţie. Da, noi nu vorbim sa nu deranjam si sa nu fim atacaţi de grupări, care fac o campanie agresiva de manipulare pe Facebook”, a scrie Daniel Ghiţă pe Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img