spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăPoliticaLupta politică a ajuns la faza pe TAROM: PNL: Ponta să lămurească...

Lupta politică a ajuns la faza pe TAROM: PNL: Ponta să lămurească situaţia curselor Tarom, se foloseşte de instituţii pentru a opri Opoziţia

-

PNL a cerut, marţi, premierului Victor Ponta să lămurească, public situaţia curselor TAROM, acuzându-l că se foloseşte de instituţiile statului pentru a împiedica Opoziţia să fie prezentă la dezbaterea din Parlament privind modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor.

- Reclama -

Potrivit unui comunicat de presă al liberalilor, ”PNL suspecteză că PSD şi Victor Ponta se folosesc de instituţiile statului pentru a împiedica Opoziţia să fie prezentă la o dezbatere capitală pentru Statutul senatorilor şi deputaţilor”.

”PNL cere premierului Victor Ponta să lămurească, public, situaţia curselor TAROM prin care zeci de senatori şi deputaţi au fost impiedicaţi să ajungă la Parlament unde trebuie să se discute modificarea Statutului parlamentarilor. PNL solicită ca astăzi, în cel mai scurt timp, Statutul să fie supus modificării în plenul Parlamentului, astfel încât senatorii şi deputaţii Opoziţiei să poată contracara eventualele derapaje ale PSD”, au transmis liberalii.

În cursul dimineţii de marţi, senatorul PNL Cristian Bodea a susţinut, într-o postare pe Facebook, că „zeci de parlamentari din opoziţie” ar fi blocaţi în aeroporturi în Banat, Crişana, jumătate din Moldova, el continuând: „Sigur nu are nicio legătură cu faptul ca la ora 14.00 începe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD”.

„Avionul de la Timişoara trebuia să plece la 8.45, cică decolăm abia la 12.30. Teoretic. La Iaşi aud că e la fel: 4 ore întârziere. Scuza aceeaşi: TAROM pretinde că s-au stricat ambele avioane şi trebuie să trimită altele”, a scris Bodea pe Facebook.

„Acum, la o numărătoare simplă avem câteva zeci de parlamentari din opoziţie blocaţi în aeroporturi: Banat, Crişana, jumatate din Moldova. Sigur nu are nicio legătură cu faptul că la ora 14.00 începe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD. Şi nu va avea nicio legătură cu urletele lui Zgonea că PNL boicotează corectarea Statutului parlamentarilor. Da’, siguuuuuur…”, a continuat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...