Ludovic Orban vrea grevă fiscală generalizată

0
31

Preşedintele PNL Ludovic Orban a somat, vineri, Guvernul să nu emită ordonanţa de urgenţă privind măsurile fiscale, care ar declanşa un „tsunami” economic şi fiscal şi care va distruge mediul de afaceri şi va sărăci populaţia. El a solicitat patronatelor să se solidarizeze şi să recurgă la o grevă fiscală generalizată, transmite Mediafax.

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este prezent, luni 22 Februarie 2016, in plenul camerelor reunite ale Parlamentului, inaintea discursului pe teme interne si internationale pe care seful statului il va sustine in fata parlamentarilor. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

„Ordonanţa Lăcomiei guvernului Dragnea – Dăncilă impune o suprataxare sălbatică a economiei româneşti care va distruge mediul de afaceri şi va sărăci populaţia. Efectele unei astfel de ordonanţe au fost deja distrugătoare în prima zi după anunţul acesteia provocând o pierdere de peste 3 miliarde de euro ale celor importante companii listate pe Bursa de la Bucureşti. Grav este că cele mai lovite de această cădere a Bursei au fost chiar companiile private româneşti şi companiile de stat. În continuare însă, dacă cei din PSD şi ALDE se vor încăpăţâna să adopte această ordonanţă criminală pentru economia românească, românii trebuie să se aştepte la ce e mai rău în anul viitor”, a declarat Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă remis, vineri, MEDIAFAX.