spot_img
18.2 C
București
joi, mai 19, 2022
AcasăPoliticaLudovic Orban susține că PNL vrea alegeri anticipate

Ludovic Orban susține că PNL vrea alegeri anticipate

-

Preşedintele PNL Ludovic Orban a precizat, vineri, că formaţiunea sa va susţine toate demersurile necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate, întrucât PSD nu mai are legitimitate, iar programul de guvernare actual nu mai are legătură cu cel din campania electorală.

„Susţinem anticipatele. PSD nu mai are legitimitate. Programul de guvernare nu mai are legătură cu cel prezentat în campanie, cu minciunile gogonate pe care le-au susţinut atunci. Întoarcerea la popor e naturală”, a spus Orban.

„Vom susţine toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate”, a adăugat liderul PNL, în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri trasmisă live pe Facebook.

Orban a precizat că PSD s-a erodat foarte mult în primul an de guvernare şi şi-a exprimat neîncrederea că, din cauza acestei erodări, va reuşi să ducă la bun sfârşit mandatul de patru ani.

- Advertisment -

Must Read

Libertatea presei în Austria există doar pe hârtie: Hărțuire din partea...

0
În Indexul libertății presei realizat de Reporteri fără frontiere (RSF), Austria ocupă doar locul 31. Aceasta înseamnă o scădere de 14 locuri, scrie vienna.at.Austria se...