spot_img
18.3 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăAnalizeLudovic Orban spune că populația are mai multă încredere în el decât...

Ludovic Orban spune că populația are mai multă încredere în el decât în PNL

-

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi seara că în rândul electoratului s-a produs o mutaţie „masivă” şi că PSD se află pe un trend descendent, generat de Ordonanţele 13 şi 79, dar şi de căderea guvernelor Grindeanu şi Tudose.

- Reclama -

Ludovic Orban a mai spus că PNL este cotat în sondaje la o cotă de 27-30%, iar cota sa de încredere în rândurile electoratului este de circa 31-32%. 

„Teoretic, este posibil să faci anticipate. (…) După părerea mea, s-a produs o mutaţie masivă în electoratul românesc, o mutaţie care nu este încă surprinsă de cercetările sociologice. Chiar dacă pare că mai există un grup de sprijin pentru PSD, acest grup este în cadrul unui număr de electori mai mic care-şi pronunţă intenţia de vot”, a spus liderul PNL, invitat la postul public de televiziune.

În opinia sa, învestirea noului guvern se constituie într-o nouă „treaptă de coborâre” pentru social-democraţi.

„PSD a fost pe trend descendent şi a avut două trepte de coborâre: Ordonanţa 13 şi căderea Guvernului Grindeanu. Părerea mea e că mai are o treaptă de coborâre după Ordonanţa 79 şi haosul fiscal provocat şi după căderea Guvernului Tudose şi, mai ales, învestirea Guvernului Dăncilă. (…) Există o exasperare, o stare de revoltă, de nemulţumire profundă, oamenii au ajuns cu cuţitul la os”, a adăugat preşedintele PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img