spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeLudovic Orban, mesaj pentru USR, PMP și Cioloș: NUMAI PNL SE POATE...

Ludovic Orban, mesaj pentru USR, PMP și Cioloș: NUMAI PNL SE POATE BATE CU PSD

-

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut sâmbătă, la reuniunea Consiliului Naţional, un apel la unitatea partidului, subliniind că doar Partidul Naţional Liberal este forţa politică care „se bate de la egal la egal” cu PSD, iar cine nu vine alături de liberali „face un serviciu social-democraţilor”.

- Reclama -

„Nu este altcineva pe scena politică românească care să aibă forţa să învingă această caracatiţă postcomunistă, controlată cu aceleaşi mijloace staliniste, pe care o formează PSD-ul lui Dragnea. Doar PNL este forţa politică care se bate de la egal la egal cu PSD şi are capacitatea de a învinge PSD, aşa cum am demonstrat inclusiv în alegerile locale şi cum vom demonstra în următoarele alegeri. PNL trebuie să fie un adversar ireductibil al PSD, principala forţă politică care se luptă cu PSD. Cine este împotriva PSD trebuie să fie alături de PNL, cine nu vine alături de noi în această bătălie, înseamnă că face, de fapt, un serviciu PSD şi acestui mod dezastruos de guvernare şi felului în care îşi bate joc actuala guvernare”, a afirmat Orban.

El a spus că liberalii trebuie să fie uniţi, solidari şi coerenţi.

„Ce trebuie să facem în următoarea perioadă? Preşedintele României a făcut un apel la unitate, acelaşi lucru îl fac şi eu. Trebuie să fim uniţi, să fim solidari, să fim coerenţi, trebuie să ne implicăm toţi în bătălia pe care o avem de dus. Fiecare la nivelul lui. Fiecare prin forţa şi mijloacele de care dispune. Avem nevoie de o apropiere de cetăţean, de a intra în casa fiecărui român pentru a le spune adevărul, pentru a-i feri de propaganda mincinoasă şi de toate gogoşile umflate pe care le rosteşte partidul de guvernământ şi prelungirile sale mediatice”, a mai afirmat Orban.

Liderul liberal a subliniat că PNL trebuie să se pregătească „cu maximă seriozitate” pentru anii electorali ce urmează.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...