spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăPoliticaLudovic Orban îi avertizează pe oamenii lui Cîțu: Nimeni nu va avea...

Ludovic Orban îi avertizează pe oamenii lui Cîțu: Nimeni nu va avea de suferit după ce voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL. Dar cu o singură condiţie

-

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, că, după ce va câştiga alegerile interne, nimeni nu va avea de suferit că l-a sprijinit pe Florin Cîţu, dar acest lucru se va întâmpla cu o singură condiţie, să nu facă rău colegilor care îl sprijină în această luptă internă.

- Reclama -

“Am încercat încă de la începutul acestei campanii în care m-am trezit cu un competitor la care nu m-am aşteptat, vă spun sincer. De la începutul acestei campanii am evitat atât cât a fost posibil să răspund la orice fel de atac din partea colegilor mei şi să evit să dau vreo declaraţie prin care să creez vreun prejudiciu de imagine PNL. Aşa voi fi şi de acum înainte, iar dacă este cineva care să garanteze unitatea PNL acela sunt eu. Pentru mine nu există delictul de opinie, pentru mine membrii PNL trebuie apreciaţi, respectaţi şi susţinuţi în funcţie de munca lor, de efortul lor, de rezultatele pe care le au, în funcţie de calitatea lor umană, de caracterul lor şi în funcţie de ce dau bun atât pentru partid, cât şi pentru comunităţile locale şi pentru România”, a afirmat Orban. El a menţionat că nimeni nu va avea de suferit de pe urma faptului că l-a sprijinit pe Cîţu în campania electorală.  

“Nimeni nu va avea de suferit de pe urma faptului că l-a sprijinit pe Florin Cîţu după ce voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL. Dar cu o singură condiţie, să nu facă rău colegilor lor de partid care mă sprijină în această competiţie electorală. Asta este condiţia şi vă puteţi da seama de ce spun acest lucru. Nu cred că este normal ca membri ai PNL să fie daţi afară din funcţii – sigur ne-am obişnuit să se întâmple lucrul ăsta când la putere e PSD – dar nu este normal să avem colegi în PNL care să fie daţi afară doar pentru faptul că susţin candidatura mea. Acest lucru nu este normal şi atrag atenţia că trebuie să înceteze orice fel de utilizare a pârghiilor de putere guvernamentale, administrative pentru a reprima colegi care îmi susţin candidatura”, a transmis Orban.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...