spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăPoliticaLUDOVIC ORBAN: Eu sunt o garanție pentru Iohannis, Atanasiu va fi colaboratorul...

LUDOVIC ORBAN: Eu sunt o garanție pentru Iohannis, Atanasiu va fi colaboratorul meu

-

Ludovic Orban precizează că este susţinut de cele mai multe filiale judeţene ale PNL: „La ora actuală, aproximativ 30 de filiale judeţene din 41 au organizat consultări ale structurilor de conducere de la nivel judeţean şi în toate aceste filiale în care s-au organizat consultări, fără excepţie, am obţinut majorităţi semnificative sau unanimităţi în susţinerea candidaturii mele„.

Deputatul PNL crede că va câştiga alegerile din partid: „Cred că am foarte multe argumente pentru a putea să câştig această competiţie şi cred că atuul principal pe care-l am este acela că eu reprezint o garanţie, dacă voi ajunge preşedinte al Partidului Naţional Liberal, că PNL va fi principalul partener al preşedintelui ales, Klaus Iohannis, în punerea în practică a programului electoral„.

Ludovic Orban spune că Teodor Atanasiu va deveni un colaborator apropiat, dacă va câştiga şefia PNL: „În privinţa domnului Atanasiu, îmi este coleg de foarte mult timp în PNL, este un liberal autentic, de-a lungul timpului am colaborat foarte bine. Această competiţie este o competiţie fair-play în care va câştiga cel mai bun. În mod evident, dacă voi câştiga eu, Teodor Atanasiu va fi unul dintre principalii mei colaboratori„. a mai spus Ludovic Orban.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img