spot_img
11 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăDezvaluiriLudovic Orban despre Liviu Dragnea: Delirul unui dictator nebun

Ludovic Orban despre Liviu Dragnea: Delirul unui dictator nebun

-

Preşedintele PNLLudovic Orban, condamnă în cei mai duri termeni discursul susţinut de Liviu Dragnea în timpul Consiliului Naţional al PSD. Acesta cataloghează abordarea drept una a unui personaj care a pierdut contacul cu realitatea şi crede că toată ţara a ajuns la cheremul lui. Declarația a fost făcută în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

- Reclama -

Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea și a ținut să o demonstreze astăzi întregii țări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să așeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistență întrega Românie cu Partidul”, a precizat Ludovic Orban.

„Delirul unui dictator nebun” este sintagma pe care Ludovic Orban o acordă discursului ţinut de Liviu Dragnea, numindu-l pe preşedinte PSD drept „inamicul public numărul 1” al oricăui român care vrea o ţară civilizată care să fie condusă pe respectarea legii.

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituțiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv și mai ticălos discurs antidemocratic și antieuropean de la aderarea României la UE. Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îți dorește să trăiască într-o țară civilizată, bazată pe respectarea legii și pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire și ticăloșie împotriva intereselor firești ale României doar pentru a-și servi propriul interes”, afirmă Ludovic Orban.

Solicitarea lui Liviu Dragnea de depunere unei plângeri de înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis reflectă, în viziunea preşedintelui PNL, cum Dragnea vrea să ameninţe orice român care i se opune.

„Atacul lansat la adresa președintelui Klaus Iohannis, lipsit de rațiune și argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul șefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parșiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominație al lui Liviu Dragnea„, scrie Ludovic Orban.

Acesta lansează un apel către toţi politicienii din PSD şi ALDE să se delimiteze de Liviu Dragnea şi arată că moţiunea de cenzură este instrumentul perfect pentru oprirea preşedintelui PSD.

„Fac un apel la responsabilitate către toți cei care fac parte în acest moment din coaliția PSD-ALDE să ia distanță în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată rațiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD și ALDE.

Fac un apel către parlamentarii PSD și ALDE să realizeze faptul că tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota moțiunea de cenzură ca unic instrument democratic și constituțional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea să dea foc României”, conchide Ludovic Orban.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...