spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăAnalizeLucian Mîndruţă îl laudă pe Liviu Dragnea

Lucian Mîndruţă îl laudă pe Liviu Dragnea

-

Prin faptul că şi-a adus iubita la congresul PSD, Liviu Dragnea a recurs la o strategie politică deşteaptă, profitând de faptul că poporul român iubeşte dragostea şi telenovelele, a comentat la Digi24 Lucian Mîndruţă, realizator DigiFM.

„Nimeni nu cred că în momentul ăsta îl condamnă pe Dragnea, e o problemă de moralitate, dar pentru poporul român, un bărbat mai în etate care are o iubită mai tânără – e un compliment, un avantaj, nu e un păcat.

Şi aşa, în loc să vorbim despre cine a participat la congres, ce maşini mişto erau în jur, de ce a ieşit lumea pentru prima oară în stradă la un congres al unui partid socialist în centrul Capitalei, ne întrebăm dacă domnişoara era mai bine îmbrăcată decât Dăncilă, cine năşeşte…

Dacă ar vrea să îi facă intrarea în politică ar fi genial, ca strategie.

În America, Trump şi-a adus la Casa Albă nevasta, fosta nevastă, ginerele, nora şi America n-a zis nici <pîs>, ba chiar toate talk-show-urile comentau.

Cred că ar fi o metodă foarte bună de distragere a atenţiei, iar despre asta e vorba în politică. Adversarul nu are alternativă decât să pozeze într-un trist care nu iubeşte dragostea, poporul român iubeşte dragostea, poporul român abia asteaptă un subiect de telenovelă, iar Dragnea l-a livrat.

Nu a putut să le dea pensii, le dă telenovele.

Dragnea … congresul ăsta şi cu fata la congres a arătat o calitate pe care poporul român, deşi nu o admite, o iubeşte. Tupeu obraznic se numeşte”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img