spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeLucian Bode: Recomand celor de la USR să ia o pauză şi...

Lucian Bode: Recomand celor de la USR să ia o pauză şi să reia circul politic după ce ne atingem obiectivul de ţară

-

Ministrul de Interne, Lucian Bode a declarat miercuri la Antena 3 despre rezultatul votului la moţiunea simplă care l-a vizat, din plenul Camerei Deputaţilor, că din cei 55 de semnatari ai moţiunii, 8 s-au răzgândit, iar asta înseamnă că şi-au dat seama şi ei că au semnat un demers populist. El le-a recomandat celor de la USR să ia o pauză şi să reia circul politic după ce ne atingem obiectivul de ţară, intrarea în Schengen.

- Reclama -

”162 de voturi pentru, 88 împotrivă. Din cei 55 de semnatari ai moţiunii, 8 s-au răzgândit, asta înseamnă că şi-au dat seama şi ei că au semnat un demers populist, lipsit de substanţă, plin de minciuni şi dezinformări. Aruncăm cu aberaţii, nu doar în textul moţiunii”, a spus Lucian Bode.

El i-a acuzat pe cei de la USR că ”au dus discuţia într-o direcţie absolut de neacceptat, şi anume o posibilă ratare a obiectivului Schengen, din cauza sa, o obrăznicie fără margini”.

”Eu le recomand celor de la USR să ia o pauză şi să reia circul politic după ce ne atingem obiectivul de ţară. Proiectul Schengen nu este nici al lui Bode, nici al lui Ciucă, nici al lui Ciolacu, nici al lui Drulă, este al României şi al românilor”, a mai spus Bode.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a votat pentru moţiunea simplă, după cum reiese din votul electronic afişat pe site-ul instituţiei.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img