spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeLucian Bode: Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu...

Lucian Bode: Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale

-

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că alianţa pe care PNL o are cu PSD pentru alegerile europarlamentare nu prespupune ca liberalii să nu vorbească public despre ”minusurile” guvernărilor locale ale social-democraţilor. ”Trebuie să spunem cu curaj unele lucruri, să nu ne ferim doar să-i menajăm pe unii. Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale”, susţine Bode.

”România ar fi arătat mult mai bine dacă judeţele ar fi avut mai multe administraţii liberale. Trebuie să spunem cu curaj unele lucruri, să nu ne ferim doar să-i menajăm pe unii. Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale. Sunt multe şi evidente, pentru că acolo unde este PNL este dezvoltare, iar unde sunt alţii este stagnare şi multă spoială. Guvernările liberale din 2020 încoace au accelerat dezvoltarea”, a afirmat Lucian Bode, miercuri seară, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL în judeţul Alba. 

- Advertisement -

El a afirmat că în Alba ”PSD-ul este mic”, iar PNL l-a ”bătut cu realizările” sale. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img