spot_img
15.4 C
București
luni, mai 23, 2022
AcasăExterneLuare de ostatici într-un orăşel francez de la graniţa cu Belgia: "Jaf"...

Luare de ostatici într-un orăşel francez de la graniţa cu Belgia: „Jaf” sau „spargere”/ 00.05: OSTATICII AU FOST ELIBERAŢÍ, UNUL DIN INFRACTORI UCIS

-

O luare de ostatici este în curs marţi seară la Roubaix, anunţă Le Figaro.

Roubaix se află în departamentul Nord, în regiunea Nord-Pas de Calais. Face parte din aglomerația orașului Lille, fiind situat între acesta și frontiera belgiană.

UPDATE: 00.05 Cei trei ostatici, reținuți de la ora 18.00 GMT de indivizi înarmați veniți să le jefuiască locuința din Roubaix (nordul Franței), au fost eliberați, iar unul dintre infractori a fost ucis în cursul intervenției forțelor de ordine, au informat marți seară autoritățile locale, potrivit AFP.

UPDATE: 22.17 Mai mulți indivizi înarmați au luat ostatici marți seară într-o locuință din Roubaix (nordul Franței), au informat surse concordante, poliția referindu-se la o spargere, iar primăria la un jaf, scrie AFP.

Ar fi avut loc mai multe schimburi de focuri şi ar exista mai mulţi răniţi, spun surse din poliţie.

Un director de bancă şi apropiaţi ai săi ar fi fost luaţi ostatici.

UPDATE: Luarea de ostatici din nordul Franţei este rezultatul unei tentative de spargere la o bancă sau la o staţie de carburanţi, fără a avea legături cu terorismul, anunţă surse citate de presa franceză.

„Autorii au încercat să efectueze o spargere, apoi au luat ostatici”, a comunicat Primăria locală.

Conform unor surse, luarea de ostatici are loc la o bancă. Alte surse susţin că este vizată o staţie de alimentare cu carburanţi.

Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost luate ostatice într-o clădire din nordul Franţei, la frontiera cu Belgia, anunţă surse citate de Reuters. Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate, indivizi înarmaţi au luat mai mulţi ostatici într-o clădire din orăşelul francez Roubaix, situat la frontiera cu Belgia.

 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...