spot_img
15.7 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăEconomieLOT Polish Airlines introduce posibilitatea plăților cu bitcoin

LOT Polish Airlines introduce posibilitatea plăților cu bitcoin

-

LOT este una dintre primele companii aeriene din lume care introduce posibilitatea plăților cu moneda bitcoin, acesta fiind modul în care transportatorul aerian răspunde la nevoile și așteptările celui mai mare nou grup de clienți care folosesc valuta virtuală în mod curent, transmite Agerpres.

- Reclama -

Moneda bitcoin poate fi folosită pentru a plăti orice zbor LOT pe majoritatea piețelor unde compania aeriană vinde bilete, precizează transportatorul aerian, într-un comunicat remis marți AGERPRES.

Bitcoin este din ce în ce mai populară, iar numărul de locuri în care poate fi folosită această monedă virtuală este în continuă creștere. Există posibilitatea să achiziționezi cu bitcoin bilete de pe site-ul companiei aeriene, lot.com, dar și prin versiunea mobilă și prin intermediul aplicației mobile.

 

Prețul biletului va fi calculat în moneda standard selectată de pasager. Doar în ultima etapă a procesului de rezervare, adică în etapa de plată, platforma PSP va converti prețul de cumpărare în bitcoin. După aprobarea sumei și făcând ”click” pe butonul „Cumpărare”, clientul va fi redirecționat spre portofelul bitcoin, iar tranzacția va fi finalizată. Clientul va fi tot timpul pe platforma PSP.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...