spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDezvaluiriLocotenentul lui Mihai Tudose, odă pentru Liviu Dragnea

Locotenentul lui Mihai Tudose, odă pentru Liviu Dragnea

-

Liderul PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat joi, la Mamaia, că social-democraţii trebuie să stea uniţi lângă preşedintele partidului, Liviu Dragnea, cel care a condus „magistral” campaniile electorale din 2016 şi care, „cu siguranţă”, va face la fel şi în anul electoral 2019.

Felix Stroe, fost ministru al transporturilor, este cunoscut ca un apropiat al fostului premier Mihai Tudose.

- Advertisement -

„Ne aşteaptă un an greu, 2019, an în care vom avea două cicluri electorale, pentru Parlamentul Europei, pentru Preşedinţia României, dar trebuie să fim animaţi de sentimentul că suntem cel mai puternic partid, un partid serios, un partid care a demonstrat în anii în care a guvernat ţara că este capabil, un partid care a făcut multe lucruri importante, bune şi trebuie să plecăm motivaţi în aceste două campanii electorale şi să şi câştigăm. Eu am convingerea că vom câştiga, pentru că avem forţă, suntem organizaţi şi avem şi un preşedinte lângă care trebuie să stăm uniţi, un preşedinte care a condus magistral campaniile din anul 2016 şi cu siguranţă va face la fel şi în anul 2019, preşedintele Liviu Dragnea„, a afirmat Stroe la deschiderea Şcolii politice de vară a Organizaţiei de Femei a PSD.

El a susţinut că social-democraţii guvernează bine, dar ar trebui să comunice mai mult.

- Advertisement -

„Noi guvernăm bine, poate ar trebui să comunicăm mai mult, să comunicăm permanent realizările guvernării. (…) Am un sentiment de amărăciune referitor la criticile care ni se aduc şi (…) marea majoritate a lor chiar sunt nefondate”, a spus liderul PSD Constanţa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img