spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeLockdown-ul mascat creează un conflict juridic

Lockdown-ul mascat creează un conflict juridic

-

Deci de maine dispar restrictiile de carantina pentru localitatile din Ilfov si celelalte… Timisoara etc.? In caz contrar va aparea un conflict juridic intre acte normative emise! In mod ciudat Arafat sustine ca HG ce va fi emisa maine se va aplica pentru zonele carantinate unde va ramane declaratia la intrarea/iesirea in/din localitatea respectiva cu toate ca acest aspect nu apare in norma juridica explicata acum la tv! Iata ca noi conflicte juridice vor aparea si cine va plati pentru acest fapt?, a scris pe facebook colonelul SRI în rezervă Ion Dedu.

- Reclama -

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, joi seară, că în localităţile unde incidenţa de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mie, circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până ora 20,00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18,00.

„Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde incidenţa e peste 4 la mie în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la orele 20,00, iar la operatorii economici, activitatea să fie permisă până la ora 18,00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie”, a declarat Raed Arafat.

El a adăugat că, în cazul în care se va depăşi incidenţa de 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii.

„A doua măsură, dacă incidenţa depăşeşte 7,5 la mie, atunci circulaţia va fi permisă până la ora 20,00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici activitatea până la ora 18,00, tot pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri va fi dacă scade sub 7 la mie”, a explicat Raed Arafat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...