Liviu Dragnea, plimbare la Țebea de 5000 de euro cu elicopterul

0
88

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a venit și a plecat de la sărbătoarea de la  Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulți. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors, scrie Glasul Hunedoarei.

Liviu Dragnea a ajuns pe aerodromul din Săulești încă de sâmbătă seara, iar duminică a mers la Țebea, la mormântul Crăișorului Avram Iancu.

Duminică după-masa, echipat în blugi și tricou, Dragnea a decolat înspre București, mai afirmă presa locală.

La plecare, Liviu Dragnea a fost condus de președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, și de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, care și el este membru social-democrat. Deocamdată, nu este clar cine a plătit cele două zboruri: Camera Deputaților ori partidul. „Glasul Hunedoarei” a adresat Biroului de Presă al Camerei Deputaților o întrebare în acest sens, iar de îndată ce îl vom avea, îl vom face public.