Liviu Dragnea NU vrea coabitare: NU suport

0
106

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că nu are de gând să reacționeze la „provocările” lansate de președintele Klaus Iohannis în discursul ținut la ceremonia de depunere a jurământului de către noul Cabinet, el adăugând că este deschis dialogului cu șeful statului și că respinge concepul de coabitare pentru că acesta nu presupune un final fericit.

Liviu Dragnea a fost întrebat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, dacă se poate construi o punte între el și președintele țării, dacă se poate realiza o coabitare. ‘Eu nu suport acest termen, pentru că după părerea mea o coabitare nu are nici un final fericit. Eu, în fiecare zi și cu orice ocazie mi-am exprimat dorința de dialog, numai că trebuie să înțelegem că e nevoie de două părți, nu ajunge o singură parte’, a spus Liviu Dragnea.

El s-a referit și la comentariile președintelui Iohannnis de la învestirrea noului guvern și a spus că nu i-a fost ușor să nu reacționeze.

‘În ceea ce privește atitudinea președintelui, eu nu pot să fac mai mult decât am făcut și o să fac în continuare. Nu mi-a fost foarte ușor în seara asta să nu reacționez. Nu am reacționat și nu am de gând să reacționez, pentru că oamenii nu așteaptă de la noi, nu ne-au votat să mergem la televizor sau la diverse ocazii și să ne certăm. Așteaptă să facem pentru ei lucruri bune, să aibă o viață mai bună. De la aceasta n-o să mă abat, indiferent de provocări’, a subliniat președintele PSD.