spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriLiviu Dragnea: DNA vrea să îmi ia copilul

Liviu Dragnea: DNA vrea să îmi ia copilul

-

”Se pare că nu numai la mine vor să ajungă. Am primit tot felul de mesaje weekend-ul acesta. Se pare că vor să-mi ia și copii, nu știu de ce, poate doar pentru că este fiul meu. Este lupta dintre metodele de poliție politică și metode democratice. Faptul că eu și colegii mei am încurajat pe toată lumea să rupă această teroare și oamenii au început să vorbească, procurorii au început să vorbească, ofițerii au început să vorbească”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, duminică seară la Antena 3.

- Reclama -

”Așteptăm să vină avizul de la CSM pe legile justiției, să îl dezbatem și să-l adoptăm. Este un proiect foarte important, cu legea răspunderii magistraților bine stabilită, dar și cu componenta de protecție a magistraților (…) Noi, în Parlament, nu cedăm nici măcar un pas, în ciuda tuturor presiunilor care se fac asupra noastră”, a mai spus Dragnea.

”După părerea mea dosarul ăsta este o ficțiune. Sigur, are consecințe reale, cu două doamne ministru foarte, foarte importante. În acest moment miza nu cred că mai sunt eu, miza este PSD. Pe de altă parte au început să apară stenograme, discuții despre raportul Inspecției Judiciare, lucruri care provoacă foarte mare agitație și acțiuni de genul ăsta. Fac toate asta pentru a putea spune că raportul Inspecției Judiciare a ieșit rău pentru că au început acțiunile împotriva PSD”, a susţinut Dragnea.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...