spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeLiviu Dragnea anunță că PSD preia şi şefia Comisiei SRI şi a...

Liviu Dragnea anunță că PSD preia şi şefia Comisiei SRI şi a Comisiei SIE

-

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat că nu există o înţelegere PSD-PNL ca PSD să preia şefia Comisiei SRI iar PNL pe cea a SIE, el sugerând că PSD va prelua preşedinţia ambelor comisii, întrucât şeful statului, Klaus Iohannis, a „rupt” cutuma numind ambii şefi civili, de la SRI şi SIE, de la PNL.

- Reclama -

Întrebat, duminică seara, la Antena 3, dacă este adevărat că există o înţelegere între PSD şi PNL ca PSD să preia şefia Comisiei SRI, iar PNL pe cea a Comisiei SIE, Dragnea a răspuns: „Nu există o astfel de înţelegere”.

Întrebat dacă va prelua PNL preşedinţia Comisiei SIE, Dragnea a răspuns: „Nu. A existat o cutumă, pe care inclusiv Traian Băsescu a respectat-o, anume ca şefii civili ai SRI şi SIE să fie propuşi unul de la opoziţie, unul de la putere”.

„Preşedintele Klaus Iohannis a rupt această cutumă când a propus atât la SRI cât şi al SIE doi oameni din partea PNL – domnul Hellvig şi domnul Ungureanu. Deci a picat acea cutumă”, a adăugat Dragnea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...