spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriLIVE VIDEO PIAȚA VICTORIEI. Incidente la guvern. S-au folosit gaze lacrimogene. Unul...

LIVE VIDEO PIAȚA VICTORIEI. Incidente la guvern. S-au folosit gaze lacrimogene. Unul din protestatarii ridicaţi de jandarmi din Piaţa Victoriei avea un dispozitiv cu electroşocuri

-


- Reclama -

Mai mulţi participanţi la mitingul diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii. În Piaţa Victoriei se află peste o mie de manifestanţi şi în continuare sosesc grupuri de oameni, care sunt primiţi cu aplauze de cei aflaţi deja în piaţă. Circulaţia rutieră este oprită în Piaţa Victoriei. Echipajele de prim ajutor prezente în Piaţa Victoriei au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 persoane, dintre care doar două persoane au dorit transportul la spital, între acestea fiind şi doi jandarmi răniţi după ce manifestanţii au aruncat cu diverse obiecte. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a spus că vor fi luate măsuri pentru identificarea celor care au provocat incidentele, precizând că au existat persoane care au aruncat spre forţele de ordine cu chiar cu bucăţi de asfalt sau cu pungi cu urină. Numărul manifestanţilor depăşeşte o mie de persoane, iar circulaţia rutieră este oprită în Piaţa Victoriei.

20.20. Alte 35 de persoane prezente la mitingul din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Peste 30 de persoane au avut nevoie, în ultima oră, de asistenţă medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violenţelor din Piaţa Victoriei, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în intervalul 19:00-20:00 au fost acordate îngrijiri medicale pentru 35 de persoane.

18:40. Noi incidente în Piața Victoriei. Mai multe persoane au încercat să rupă gardul jandarmilor, iar aceștia au rispotat cu gaze lacrimogene.

18.13. Unul din protestatarii ridicaţi de jandarmi din Piaţa Victoriei avea un dispozitiv cu electroşocuri

Unul dintre protestatarii ridicaţi, vineri, de jandarmi din Piaţa Victoriei avea un dispozitiv cu electroşocuri, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

34 de manifestanţi şi doi jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele de la manifestaţia din faţa Guvernului, au anunţat oficialii ISU Bucureşti-Ilfov.

16:20. Bulevardul Kiseleff a fost blocat. Oamenii încearcă să blocheze și Bulevardul Aviatorilor. La această oră sunt și câteva îmbrânceli cu jandarmii. Și s-a dat cu gaze lacrimogene, relatează Laurențiu Rădulescu, jurnalist Digi24. 

De asemenea, oamenii s-au apropiat de gardul Guvernului. Mai mulți jandarmi cu scuturi au fost chemați să intervină.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...