LIVE PE FACEBOOK: Un tânăr din Arad și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia

0
106

Un tânăr din Arad și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia în timpul unui LIVE pe Facebook. După ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a încercat să se sinucidă, scrie Ora de Sibiu.

Totul s-a petrecut în satul Nadab, județul Arad, în noaptea de joi spre vineri. Potrivit observator.tv, scandalul ar fi început în momentul în care atacatorul și-a văzut fosta iubită dansând cu un alt bărbat, într-un LIVE pe Facebook.

Orbit de furie și gelozie, tânărul de 32 de ani s-a dus la casa unde avea loc petrecerea și și-a înjunghiat fosta concubină, de care se despărțise de puțin timp.

Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul dă buzna în casă şi, fără să stea pe gânduri, se năpusteşte cu cuţitul asupra tinerei de 24 de ani. Fratele ei, în vârstă de 22 de ani, a sărit s-o apere, însă a fost şi el înjunghiat.

Teribilul eveniment s-a produs sub privirile şocate ale celorlalţi invitaţi. Unul dintre ei, care făcea un live pe Facebook când bărbatul a intrat în casă, a surprins întreaga oroare. VEZI AICI VIDEO 

La un moment dat, în înregistrarea video se aude o copilă, cel mai probabil fiica victimei, care plânge şi strigă speriată: Nu muri, mami meu!”.

Când și-a dat seama ce a făcut, agresorul a fugit la el în sat, în Olari, acolo unde a încercat să se sinucidă. Și-a băgat cuțitul în gât și în stomac, însă a fost depistat la timp de polițiști. Omul este acum internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază. El este cercetat pentru tentativă de omor.

Și cele două victim sunt la spital. Tânăra de 24 de ani are o plagă înjunghiată, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. Fratele ei, însă, este în stare gravă. Bărbatul a fost înjunghiat în zona inimii. Ambii sunt în stare stabilă